Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i bland bubbla orden ur en !

i dag gick jag en lång promenad och mjuka upp
kroppen inför veckans träning i första vårvädret

det gjorde mej på bra humör och nu till kvällen
är ljus tända i hela lägenheten och ett utanför

för att hedra och ta i mot våren och jag lyssnar
på Gregorian munks och jag skriver resten på

svenska så blir det något så där rätt stavat jag
satt och sjöng med på engelska och håret började

resa sej på minna armar inte av skönheten i min
sång men av orden i sången när jag fattade vad

jag skälv sjöng -- jag har inte hittat vad jag söker efter
--om ni förstog mej mitt liv min situation min väg

eller om ni tänker er egen har ni verkligen funnit
vad ni söker efter eller har ni bara funnit i er det

liv ni har där ni stå nu var det er dröm ni följde
är ni lyckliga det är jag men det finns så mycket mer

att upptäcka för oss alla resten av våra liv vi väljer alla
vägen till framtiden och dess destination så låt oss

älska och låta oss älskas in i framtidens äventyr och finna
friden att lapa såren på våra hjärtana för att finna friden

efter vägen och möta destinatonen i harmoni utan att ha
något att ångra låt det goda lysa igenom det onda på vägen

hem och det ljuset ska visa vägen för dom som har gått vilse
vår närhet på grund av ett krossat hjärta eller i blindo för sej

skälva med en känsla utan värde ensamheten äter upp dom
nu får det vara slut skrivet för i kväll Music påverkar en när

man skriver ord hoppar och far god kväll




Fri vers av den nakna poeten
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-09 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten