Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti mig

ett djup andetag
ett
två
tre
och ut, ut kommer allt
allt jag någonsin sätt
allt jag någonsin rört vi med tanken
ut kommer skrik
skrik från en själ som inte är min

ljudvågorna pressar mot väggarna
inte en enda trumhinna i närheten
inte en enda som hör
inte en enda som
inte en enda
inte en
inte
inte någon som ser.




Fri vers av altruistisk
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-09 21:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande och frustrerande
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk