Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som jag vill ha


är det enda som jag behöver

En förtjusande tillgiven kvinna att älska

och skämma bort

Vilket jag inte har haft på de senaste två åren

här på söder

Inte konstigt då att mitt hjärta just nu

håller på och blöder

Har till och med fått sätta på mig både

ett och annat plåster

för att stoppa blödningen och lindra smärtan

För var är hon någonstans

Hon som det sägs ska ge mig en ärlig chans

till en underbar romans

då vi två skapar oss riktigt starka band

tillsammans

Henne som jag mer än gärna bjuder upp till dans

så fort jag får höra en riktigt underbar låt

gjord av trance

Frågan är bara när hon behagar att dyka upp

så att jag åter kan få mitt liv i balans?

För hon är det enda som jag vill ha

Den enda som jag behöver…

Ken Cassel
10/3-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-10 01:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
De flesta har nog behov av denna sortens sällskap...fint och längtande...
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel