Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom lyckta dörrar

I ett vitt silkespapper
med ett skyddshölje av
mjuka luftbubblor av plast
och med ett skal av brun kartong
ligger min kärlek till Dig!

Orden som jag gav till Dig
inlagd i en ram av vitt trä
med skydd av glas

Jag var så säker ...Gåvan var din
Åren kom och gick
Varje gång jag öppnade skåpet
såg jag ena hörnet som pekade
hånfullt mot mig

Idag öppnade jag försiktigt alla lagren
Orden strömmade emot mig..............
Slutstrofen.."att dela din omedvetna
längtan, att badda dina outtalade sår
att bjuda in dina kommande stunder
till möte med mina
det är sann o hel ögonblickslycka...






Fri vers av WyS VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-10 21:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan berör!
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP