Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men verkligen


Jag skall åka skateboard över livet
småjucka över egentligen ingenting
mina händer
en värme en doft
en ren farlig historia
du min kvinna
min underbara värme
ditt vackra leende
så vacker
du ändå är




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 176 gånger
Publicerad 2014-03-10 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin