Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svinigt gjort, eller en pärleports rostiga gångjärn


en bön för kermit

motsättning i medlut
medgång i uppförsbacke


hur vi frivillgt stoppar pipor men ändå ej röker dem
rear ut realiteten 

toppoddsar drömmar 

ingen är för dyr
men det kostar
och det kostar mer än illusioner


ingen kan äta pärlor

ens vid pärleport 
ens under olivkvist kysst och baktalad

det ekar

 

det ekar genom dimensionslagren och inte ens
om man charmar miss piggy

(bling för en mobb - men knorren dold under kjolen)

och hur hon minns flickan som kliade henne bakom örat i hagen medan kermit skrek ut presentationen

 

och det kostar
det kostar mer än illusioner

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-11 04:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra du skriver..
Andra stycket hur vi frivilligt stoppar pipor men ändå inte röker dom, rear ut realiteten.. Tack för god läsning.
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri