Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig.

 

Älskade

Tryck upp mig mot väggen och kyss mig, visa att du känner.

Visa mig hur mycket din åtrå växer av att vi äntligen är nära.

Älskade

Slit av mig mina kläder och blotta min kropp.

Se glöden i mina ögon brinna av längtan och åtrå.

Bär mig till vårt näste och älska mig som jag älskar dig.

Älskade

Vill att du gör mig till din.




Fri vers av Angel of love
Läst 387 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-03-11 13:44



Bookmark and Share


  louisegirl
Hett och kärleksfullt!
Fint skrivit!
2014-03-12

  Densen VIP
En längtan att infrias;)
2014-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfull hetta...
2014-03-12

    ej medlem längre
kärlek:)
2014-03-11

  Maria Sundelin VIP
Mycket känsla
2014-03-11

  M M Mannheim VIP
Heta känslor totalt utlämnande.
2014-03-11

  ULJO
Heta känslor här
2014-03-11

    ej medlem längre
God dammit, vem vill inte kyssa dig nu?
2014-03-11

    ej medlem längre
Otroligt sensuellt och eggande, lockande och lite förbjudet..
2014-03-11

  Ponkla
Riktigt hett alster!
2014-03-11

  Lars Hedlin
En dikt som förmedlar hetta och kärlek gillar speciellt :"Se glöden i mina ögon brinna av längtan och åtrå.
Bär mig till vårt näste och älska mig som jag älskar dig".
2014-03-11

    Dan Myrbeck
Heta vårkänslor!
2014-03-11

    ej medlem längre
svårt att vara oberörd,,,intensivt och otroligt
passionerat. Sann vacker kärlek

2014-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om het längtan.
2014-03-11

    ej medlem längre
Vackert och sprakande!
2014-03-11

  Yeppis
Underbar,väcker många känslor =)
2014-03-11

    ej medlem längre

Innerlig och värmande vacker sensualism ...
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love