Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur ljud kan ge en en, och hur härligt för en offerroll ;)


Accept; ljuv musik för en käftsmäll

 

smyger sig på

väver sig omkring

ålar sig uppöver ens ben från jorden

orden och verklighetens orm
och duger inte emottagandet

kommer hugget

 

som att plötsligt inse att man faktiskt inte alls behöver

behöver behovet
rovet på energin man saknar

skovet av sökbegär - begärandet utav

svar
överlevnad

 

"Förbenade musik att ställa livsillusioner på huvudet
men helt okey att acceptera en ilska som första reaktion."

 

det är en sorgemanifestation på gång 

är det månne tryggheten igen 
den som dog och ska dö gång på gång


hur skört är inte livsgnistans överlevnadshopp
föder ens dröm och dödar ens äkta tro

acceptera tills du förblöder
som svanen med svanungarna diande

 

"....men vägra vara ett offer nu då
Accept är inte regerande"

 

som att håna en ljuv ton
hur motsägande är inte livets pardon att leva
för att dö

och var är förlåtelsen om inte i svartsjukan själv
då det är dags att dö nu

 

dags att dö för att leva

 

"Tvinna min älv röd! Ner i varje skreva
och tillbaka!
Nu ska källan själv stiga."

 

som att acceptera acceptansens stilla rinnande
älvens sökande till havet

 

och jorden suger oss torr

det är dags att låta dimman lätta i norr
stiga


det är dags att sluta 'Stilla tiga'

 

bara acceptera sig själv
och tekniken då

ja det smyger sig på
det smyger sig på

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-11 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så skall en slipsten dras!
Men vishet o precision..
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri