Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I\'m defaced

 

 

En tom rad       *         ett nytt stycke

 

 

gårdagens härdsmälta ligger och pyr

lukten påminner om bränt gummi -

 smakar järn i munnen

 

 

en ny sida           *            ett nytt blad

 

jag är en schweizerost    -    pepprad med hål

 

transparant    -    hela jag är en röntgenbild

 

so what.........

älska eller dö. 




Fri vers av Maya
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-03-20 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya