Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att beskriva årstiderna kortast möjligast

sommaren är varm
hösten är kal vintern
är kall våren är liv
i minsta detalj !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 236 gånger
Publicerad 2014-03-12 08:41



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Ja vår är livet i sin bästa tid
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten