Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren ger liv i allt

sommaren närmar sej starkt och
märkbart för varje dag

bekräftad med våren och all dess
glädje runt om mej då allt vaknar

inte allra minst inom mej för när
sommaren tog slut senast så var

det mycket som dog runt om mej
och inte allra minst inom mej när

ensamheten i mörkret gör sej
påmind men känslor fyllda med

sorg desorienterade vilsna rädda
svåra att hantera och förstå när

dom sluter sej vägrande att se
sanningen på grund av smärtan

det var en hård vinter jag är
utsvulten och frusen men nu är

våren här och presenterar sommaren
på bästa jag känner något i min kropp

det är livet och lustar som sprider sej
och tumlar runt i min kropp fylld av

glädje en otrolig kontrast från det jag
blev lämnad med en död kropp fylld av

sorg och oförståelse en chock att åter
stå ensam i mörkret jag vänjer mej aldrig

vi den känslan men det är över jag har nu
börjat leva för framtiden är vår här och nu




Fri vers av den nakna poeten
Läst 221 gånger
Publicerad 2014-03-12 12:00



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Denna andas hopp
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten