Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bränner hål i min längtan.

 

När jag känner din tunga slicka min hud bränner det hål i min längtan.

Hettan blir behaglig och min kropp värms av dig.

När dina händer formas runt mina bröst kvider min åtrå.

När din kropp välter sig över mig blixtrar min passion.

Jag brinner

jag älskar

Vi njuter




Fri vers av Angel of love
Läst 359 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-03-12 14:23



Bookmark and Share


  AstridElisabet
mycket vacker!!
2014-03-13

  Niclas Petersson VIP
Oj! Sensuellt. Och bra.
Gillar.
2014-03-13

  erkki
Perfekt matchning: Bild - text! Laddat är bara förnamnet!
2014-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Heta känslor..
2014-03-13

  ULJO
het kärlek
2014-03-12

    ej medlem längre
Brinnande hett och passionerat.
2014-03-12

    ej medlem längre
Älskar din glädje som resulterar i sån åtrå.
2014-03-12

  louisegirl
Vackert och hett!
2014-03-12

    ej medlem längre
Hetta och åtrå hand i hand genom dina heta rader..
2014-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Gnistorna flyger som små svetsloppor.
2014-03-12

  Lars Hedlin
Härlig hetta som sprider sig med orden! ;)
2014-03-12

    ej medlem längre
Vacker brännande åtrå...
2014-03-12

  Peter G VIP
En härlig, skön text med mycket passion! Kanske frukten av vårkänslorna som blossar upp!?
2014-03-12

  Yeppis
Jösses, heta känslor :)
2014-03-12

  Fem hjärtan VIP
Ljuvliga och heta rader..!
2014-03-12

    Dan Myrbeck
Bra om heta känslor!

P.S. Nu ska ja titta på vår Jubileumsbok för första
gången! D.S.
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love