Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge borta

 

Länge borta

i det hemma

 

kanske är det så vi förblir

för hur länge då

 

under alla turer

över alla under

 

rör vi oss på ytan

som olja på vatten

 

som sand rullande

på ett ark pergament

 

rispigt

gnisslande

 

de oläkta minnena

blöder

 

under sårens

skorpor av tid

 

är vi våra egna

arvingar

 

utan att veta vem

som fick vad

 

för vad

eller varför




Fri vers av petter rost
Läst 325 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-03-12 19:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sånt lugn i denna text. Möjligen uppställningen; den gör sitt till. Vemodigt och vackert.
2014-08-08

  Lollitta VIP
rör vi oss på ytan

som olja på vatten


______________!!!!!!!!!!!!!+++++
2014-04-27

  Connie
Den tar tag om hjärtat!
2014-03-30

    ej medlem längre
Vemodig vacker blues här..
2014-03-14

  Angel of love
Sorgset vackert, griper tag i hjärtat.
Bokmärker denna vackra text.
2014-03-13

  Beyond Eternity
Så otroligt vemodigt, sorgligt vackert...oändliga tankar.
Speciellt dessa rader rörde om djupt i min själ som sa "jo du vet"

"de oläkta minnena
blöder

under sårens
skorpor av tid

är vi våra egna
arvingar

utan att veta vem
som fick vad

för vad
eller varför"

Bokmärker!
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost