Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets spel


Stillhet, frid ger frihet

Från kamp och krav till stillhet och frid.


Alla har sina kort att spela med.......vissa har du fått

för att lägga öppet på bordet, andra måste du dela ut

för att få tillbaka och synade....

De du får tillbaka kan du inte saka utan får ta upp igen

Alla dina kort är är en del av dig själv........varje gång du

ber någon syna så kommer du få tillbaka dem och värderade.

Den dag du accepterar dina kort och inte längre har ett behov av att

få dem synade utan lägger fram alla låga som höga
har du accepterat och slutat värdera
Dig själv genom andras ögon ....

Du är FRI!




Fri vers av WyS VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-12 19:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-03-13

  Yeppis
Insikt
2014-03-13

  M:tin
Du är verkligen vis!
2014-03-12

  Johan Strömstedt
En trevlig ordlek.
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP