Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt.




jag älskar dig
visst vet du det

det har jag försäkrat dig om

allt, allt, jag äger
skulle jag ge dig
visst vet du det

så många gånger jag har sagt det till dig.

alla nätter,
vi har varit en enda person
alla nätter,
du har legat på mitt bröst
och sagt att du vill vara med mig.

någonstans
försvann du på vägen


så smärtsamt, nästan outhärdligt
har det har varit,
att inse
att du inte älskar mig

såsom jag älskar dig.


jag har slutit fred,
jag har slutat försöka förstå.

jag väljer att gå nu,
som många gånger förr.

denna gången med bestämda steg
du ska aldrig få förstöra mig igen.




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-12 20:26



Bookmark and Share


  Robin V
Hög igenkänning på denna! Väldigt bra skrivet.
2014-03-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra skrivet, samt mycket bra gått.
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing