Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEARFOOT

 

Bearfoot är mitt namn

jag är i själen en indian

Ger vänner en björnkram

söker rättvisans vägledning

 

Talar utan kluven tunga

det jag lovar ingår i min heder

Min sanning måste sjunga

ingen tid för falskhetens regler

 

Respekt åt respektabla själar

oavsett titel eller kassaskåp

Älskar inte rika stroppiga falska djävlar

älskar inte egoismens fega indirekta dråp

 

Ni väljer själva

men av mig får ni höra

Om er själva

min sanning i ert öra

 

Jag är äkta

jag matar godheten

Är ni oäkta

stick, jag matar inte ondskan




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-15 06:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra. Man skall älska rätt och sanning.
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP