Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde släppa mig fri!!!

 

Du sa att jag var vacker

Även när mina armar var täckta av blåmärken

Du sa att jag var vacker

Även när blodet från min spruckna läpp rann längst min hals.

Du sa att jag var vacker

Även om tussar av mitt hår låg på golvet bredvid.

Du sa att jag var vacker

Fast jag precis har kräkts av din spark i magen.

Du sa "Jag älskar dig"

Även fast jag kved och grät och bad dig sluta.




Fri vers av Angel of love
Läst 394 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-03-13 13:13



Bookmark and Share


  H.C.B
!
2014-04-13

  Lärling
Mycket starkt berörande!
2014-03-31

  Nolltillhundra
:.( <3333333333333333
2014-03-31

  Federico Romano
Stark, nu förstår jag stearin ljuset som brann ner
2014-03-15

  HelenaW
Stark text.
2014-03-15

    ej medlem längre
Starka och effektfulla rader.. De sista raderna får mig att fundera... Denna beskriver på ett levande sätt skräcken och förtvivlade känslor av våld/kärlek...
Men den kan ha en annan betydelse kanske... Våld mot själen/hjärtat?.. Iaf.. Väldigt bra förmedlat, blev mycket berörd...
2014-03-14

  ResenärGenomLivet VIP
Usch...jag blir mycket berörd av din text...
2014-03-14

  Nina.H
Huu.. den berörde starkt! Bra skrivet om det svåra som många kvinnor möter!
2014-03-14

  Fem hjärtan VIP
Stark och mycket berörande..inte kärlek detta..!
2014-03-14

  ULJO
text som berör
2014-03-13

    ej medlem längre
Så kärlekslöst som det kan bli, ett kräk som tror sig äga nån slags makt.
2014-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Många kvinnors vardag. Blir riktigt illa berörd när jag läser.
2014-03-13

    ej medlem längre
Stark text... Ett jävla helvete många går igenom.
2014-03-13

  Ponkla
Starkt bra skrivet!
2014-03-13

  Yeppis
hm,din text berör..
Ingen kärlek där alls
2014-03-13

  Maria Sundelin VIP
Det är inte kärlek då
Kramar
2014-03-13

    Dan Myrbeck
Stark text!
2014-03-13

    ej medlem längre
Fy fan, jag mår illa av blotta tanken, grymt bra skrivet..
2014-03-13

  Lars Hedlin
Stark och berörande bra att du förmedlar detta också..kram
2014-03-13

  Tess74
Det är INTE kärlek eller vackert! <3 Stark text!
2014-03-13

  M M Mannheim VIP
Otroligt gripande! Jättebra av dig om en verklighet många kvinnor får utstå. I kärlekens namn. På samma sätt som de som säger sig strida i Guds namn!
2014-03-13

  louisegirl
Berör,griper tag!
Bra förmedlat!
<3 kram

2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love