Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omtumlande...med saningen


Eftertanke

Bättre ensam i
ensamheten
än ensam i
tvåsamheten

Egen KÄRLEK är bättre än
kärlekslöst

Handling är bättre än bara ord

Hellre närhet på distans än
avstånd nära




Fri vers av WyS VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-13 15:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med dig till fullo ;) Kram
2014-03-15

  M:tin
Fint!!!!
2014-03-13

  M:tin
Fint!!!!
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP