Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset för dig har sedan länge slocknat

Mitt ljus för dig,har för längesen brunnit ut.

När falskheten tog över, brann lågan väldigt svagt,för att sedan helt dö ut.

Nu finns bara den svarta veken kvar, den som jag lätt trampar sönder och kastar ut med de andra soporna.

För det lilla stearinet som fanns kvar kan man inte bygga upp något nytt ljus med.




Fri vers av Angel of love
Läst 466 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-03-15 14:53



Bookmark and Share


  Hans Christian
Melankoliskt och så,så snyggt skriven!
2014-08-17

  erkki
Värme, syre och substans
Lite associationer ur denna fina metafor:

Måste till om nått ska glöda
Lätt förloras det som vanns
Om man inte gör sig möda

Hennes ömhet, kraftens hans
formar känslor, heta, röda
skänk varandra blomsterkrans
kärleksvårens granna gröda





2014-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Är det slut så är det...man ska inte gräva i det som varit...
2014-03-17

  Fem hjärtan VIP
Starka rader som visar din inre styrka...!
2014-03-17

    Dan Myrbeck
Väldigt bra jämförelser!
2014-03-17

  Lars Hedlin
Starkt i känslan ! Berörs ..Sänder ljus och energi;) kram
2014-03-16

    ej medlem längre
dramatisk fast låga… bra text
2014-03-16

    ej medlem längre
Ditt ljus brinner snart igen. En dikt jag kan känna igen mig i.
2014-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas du tänder ett nytt ljus!
2014-03-16

    ej medlem längre
Tackar för en fantastisk text.
Puss
2014-03-15

  Ponkla
Jag känner inte feelingen av hur texten är skriven. Texten förmedlar inte budskapet som den förtjänar. Det är för slarvigt snabbt skrivet.
2014-03-15

  ULJO
Briljant skriftat
2014-03-15

  AstridElisabet
Bra!!
2014-03-15

  louisegirl
Väldigt bra förmedlat
hur det kan bli..

2014-03-15

    ej medlem längre
en stark text från en stark kärleksängel - underbart..
2014-03-15

  Densen VIP
...dej!
2014-03-15

  Densen VIP
Men ett nystöpt handgjort ljus av alldeles egen karraktär, brinner bra;)

Gillar ditt budskap i din text Ängel!

Värmen vill jag ju i alla fall, dela med mej till dek!
2014-03-15

    ej medlem längre
Tung men insiktsfull och en bra liknelse och uppmålat med ett ljus.. Hoppas det bästa!
2014-03-15

  Federico Romano
Dyster och att det fick gå så långt.. Man borde kunna stoppa i tid innan ljuset smälter bort..
2014-03-15

  stig wikman
STRÅLANDE

NJUTBART

MÖRKT.

KRAM.
2014-03-15

  Yeppis
Dags att gå vidare,kram
2014-03-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
sen finns de som tänder ljuset i båda ändar,och då går det fort.
2014-03-15

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland tar saker bara slut.
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love