Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnade

 

januari var kall
kallare än kall

säg minns du
hur råttorna
sprang över borden

vi trodde livet
handlade om livet

jag läste i tidningen
om en man som förlorat allt

han sov under en bro

jag låg vaken
och tänkte på mitt liv

hur allt tycktes
vara förutbestämt

att rasa

månen lyste upp mitt rum
genom det frostiga fönstret

jag lade märke till
att jag andades

jag somnade
i samma ögonblick

som du lämnade

det finns en plats
där vi alla kommer att mötas

 

P.G 20140315




Fri vers (Fri form) av Peter G VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-15 15:04



Bookmark and Share


  DominiQueen
Starkt och ödesmättad, ja den platsen älskar jag.. Är stammis där :-)

Du skriver så fint. Tack
DominiQue
2016-04-16

    Frozenbride
Så sorgset fin
2014-04-14

  Magica VIP
Berörande!
2014-04-13

  Carl Mikael Fäldt
Fan vet om jag läst något mer gripande?

En text som borde ligga på var människas frukostbord-tycket jag!


2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP