Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du lämnar mig



Så vacker underbar doft
Jag lägger min vinge över dig
men bara dunsen av dess kudde
alla dessa steg
var försvann du min vän
du verkligen ljuger
fanns någon verklig sanning
kanske någon ringde
var det du




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-15 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin