Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill, om du vill

 

Jag vill

 

bulta samma hjärta,

smeka samma lust

Känna livet åter famna,

hålla dig vid mitt bröst

 

 

Jag vill

 

andas samma andetag

och le samma leende

Älska samma älskog,

vara i samma skeende

 

 

 

Om du vill




Övriga genrer av Agnes
Läst 581 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-20 17:20



Bookmark and Share


  Kent Love
mycket vackert om längtan...känner igen mig i denna text...
2007-05-20

  Albert
gillar det!
2006-03-21

  Peter Stjerngrim VIP
Du fångar det 'där' speciellt angelägna så enkla men som kanske just därför är så svårt att sätta ord på - tycker om!
2006-03-21

  Ord
Vadglad jag blir =) att se en öppen sårbar kärleksdikt från dig Agnes !
å som du gör det...

Jag utnämner dig redan som mästare på grafisk formgivning !
underbar balans och disposition i ALLT du skriver.

dessutom stämmer den kursiva texten helt och fullt med känsligheten och ömheten i dikten..

och att låta slutraden vara "om du vill" och dessutom hänga lite i luften..frågande..smått bedjande.. aaah..

Så bra gjort !

Tackkram

/ Crister
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes