Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa äldre texter får en annan innebörd med tiden. Det som skrevs av glädje blir en sorglig påminnelse, å vice versa...


Månskensteater

Mina händer

kan fortfarande forma

din kropps konturer

som en nattlig skuggteater

mot sovrumsväggen

 




Fri vers av Agnes
Läst 607 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-01 21:38



Bookmark and Share


  blekhet VIP
Mycket vackert!
2014-12-27

  Ronny Berk
en text som känns hämtad ur diktarjagets minnesrike
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes