Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Ta meta ta phusika", ungefär "det som kommer efter det fysiska" En benämning av Aristoteles böcker.


Ta meta ta phusika

 

Det finns stunder,

unika sekunder,

när du fäster din blick i min

och rummet fylls av

ett moln av anspänning

som jag plötsligt inte längre vet

var min kropp slutar

och din tar vid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Agnes
Läst 573 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-27 18:16



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

En kärleksintrodution som känns in på huden!
2014-12-28

  S.A.I. Steve Lando
dessa underbara stunder
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes