Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brynäs-Djurgården

 

Jo då, han minns

och jag påminns på andra sidan frukostbordet

(eller var det jordklotet?)

hur han i sin identitetslösa dressmanaura

kan betrakta rosa elitserielistor

och breda en välrostad toast med fruset smör

utan smulor på hotellets vitstärkta linneduk

och av ögonbrynen att döma bekymra sig

över sportjournalisters omdömeslösa analyser

samtidigt som hans tår letade sig in

under mina trosor




Fri vers av Agnes
Läst 561 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-29 23:30



Bookmark and Share


  Roger VIP
Och där, halv 8 på morgonen brister jag ut i dagens första rejäla skratt. Lysande text med en helt underbar knorr!
2015-01-05

  Popangelov VIP
Fantastiskt! En riktig cliffhanger...
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes