Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig

 

Ser du mig
Jag står här
mitt i röran av all oro

Ser du mig
under mitt solblekta paraply
de jag aldrig fällt ihop

Jag är rädd för att
tårarna ska rinna ikapp
med regnet och aldrig sluta

Ser du mig
Jag ropar ditt namn
högre än hela världens oljud

Ser du mig
i min vackraste klänning


Ser du mig inte
jag står precis framför dig




Övriga genrer av yoyyo
Läst 753 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-20 22:26



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Otroligt fin, målande i vackra sorgsna bilder.
2006-12-08

  john ekström
fin må jag säga.
2006-07-25

    Sarrrah
Så jävla bra :)
2006-06-21

    DotternLina
jag kan inte beskriva hur fint det är.

ser du mig jag står precis framför dig. Va det jag gillade mest.
2006-05-28

  Fredrik Stillesjö
Hej Yoyyo!

Du skriver fantastiska dikter. Det här är en av dem, men det finns flera i din samling. De tar tag och berör. Jag kommer med glädje att läsa litet till när jag får tid. Ha en bra dag hälsar Fredrik
2006-05-09

    Collection
Väldigt bra skrivet, träffar en i hjärtat och man kan känna hur jobbigt det är att personen inte lägger märke till en. Mycket bra
2006-04-12

  Arte
otroligt vacker, mycket smärta känns igen :)
2006-03-29

    leave
klasklar, jag har inga ord.
helt underbart fin.
tack för dina ord.
2006-03-29

  Semir
den här var bra

"Jag är rädd för att
tårarna ska rinna ikapp
med regnet och aldrig sluta"

och det där var RIKTIGT bra .. enligt mig :)
2006-03-29

  Manal
Fick ont i hjärtat av dessa ord, kanske känner igen mig själv. Eller så kan jag känna de känslorna. djupt skrivet
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo