Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken värld är den vi lever i

 

Kippar efter andan
för jag ser inget kvar
att andas här

Du är livet
så långt där borta
bakom all skog av tomhet

Och allt känns mer
meningslöst än vad det gjort
på flera år 

Så är det sant det han sa
att vi
lever i de bästa av världar


 




Övriga genrer av yoyyo
Läst 922 gånger
Publicerad 2006-03-21 08:19



Bookmark and Share


  Soessan
Tyckte jättebra om hela dikten, delvis de uttryckta känslorna som berörde mig - kärlek men ändå sorg =) jättebra!
2006-04-06

  robban_bowl8
bravo Vilken bra filosofi. Det känns tomt nä´r han är borta. bra
2006-04-02

    Bodil Sandberg
Så bra du fångar vemodet och själens vankelmod...
2006-03-30

    Andersx
dubbelbottnad och skön vändning på slutet..... bra.
2006-03-29

  Dead Poetic
Otroligt bra..=)
2006-03-29

  Josi
Vackert...lite sorgligt. fint beskrivet yoyyo.
2006-03-27

    Agnieszka
gillar den här starkt, vackert...
och jag blir nyfiken på fler av dina dikter... (men det får läsas när tid finns)
2006-03-27

    uppåtframåt
Den här gillade jag verkligen. Älskar ditt öppna direkta sätt du skriver på här. Ämnet är livsviktigt, livets brand själv och kylan och tomheten i dess frånvaro.
2006-03-26

  Tove Meyer VIP
kontrastfullt och skrämmande vackert. tycker om det lugna, enkla i din text, orden blir så meningsfulla och starka i sig. slutet är fantastiskt.
2006-03-26

  Manal
en dikt som fångar många olika känslor och tankar. Bra skrivet
2006-03-25

  Propella
Sorgligt, starkt och vackert skriven!
2006-03-24

  Katastroferna
Fin dikt! Känner igen känslan som du lyckas förmedla. Hopplösheten....
Kan det vara så att du har läst "Candide" av "Voltaire" med tanke på den sista delen...?
Enkel men känslofull!
2006-03-23

  Pete
Målande skrivet och vackert språkbruk som vanligt=)
2006-03-23

  * Ammi *
vackert skriven text
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo