Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om hur olika man kan uppleva något...


Molnkrock

Jag kom på ett moln av Kärleksdroppar
Så kom Du på ditt moln
Alla mina Kärleksdroppar föll till marken
Jag jublade
Jag skrattade

Själv sa du bara att du blev blöt om fötterna




Fri vers av Holm
Läst 992 gånger
Publicerad 2006-03-21 09:44



Bookmark and Share


  L.byström
Så vackert och så sorgligt att inte människor kan ha en gemensam känsla.
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Holm