Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtansfulla timmar
då själen vibrerar
ögonlock sänks inför frågande ögon
ögonlock sänks inför det sårbara barnet
De långa timmarna på ett osäkert hav
sätter världen i gungning

och gör min längtan evig




Fri vers av Holm
Läst 1119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-21 22:14



Bookmark and Share


  Semir
Längtan är obeskrivlig, men du gör ett mycket bra försök :)
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Holm