Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få ihop sig...

Jag rev mig i miljoner strimlor
så att jag bara blev ett omöjligt pussel
Vill någon prova?
väsnades jag
så rev jag mig i några strimlor till

Men ingen såg

ingen orkade se mitt förvandlingsnummer!
Rasande började jag plocka upp bitar
och prövade mig själv
strimla för strimla
bit för bit

Det gjorde Ont Ont Ont
att ta i de delar som aldrig blivt rörda
att se nyanser jag inte trodde jag hade

kanhända var jag ett omöjligt pussel
men för varje strimla jag förde i ljuset
Kom jag närmare sanningen

Om mig




Fri vers av Holm
Läst 922 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-27 09:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här rörde vid något djupt inom mig.
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Holm