Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde man ha hus?

Det ska köpas hus
det ska födas ett ANDRA barn
man ska jobba tills man gör en tjurrusning in i väggen
För vems skull?
Inte har jag skrivit något kontrakt där allt detta står

Tänk om jag VILL bo i en 60-tals trist lägenhet
med ETT barn

Tänk om jag resten av tiden vill

pilla mig i naveln
klappa katten
läsa en bok
lyssna på musik
äta semlor
och jobba så jag ialla fall får ihop till hyran

Eller tänk om jag köpte mig ett hus!
Födde mig ett andra barn- minst!

Sedan kunde jag och min Älskling stå
i vår Underbara trädgård med barnen charmigt stimmande runt oss

Men där båda två egentligen HATAR att klippa gräsmattan...




Fri vers av Holm
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-03-27 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holm