Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegling

Jag visste inte vem jag var
förrän jag speglade mig i ditt öga
Vi blinkade samtidigt
och vårt möte blev fulländat
Du såg att jag fanns
att jag tänkte sköra tankar
bakom mina ögonlock av pansar
Du lockade fram mitt leende
min barnsliga glädje
och vidrörde vid mina suddiga konturer
Tanken svindlade
när jag förstod att du också speglat dig

i mig och upptäckt dig...




Fri vers av Holm
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-05-24 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holm