Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolleri

Du kom från ingenstans och förvandlade allt runtomkring
Du var en trollkarl ju!
Du svängde med din stav och tusen glittrande stjärnor brände sig fast Så ljust allt blev!
Enkelt
Vackert

Du svängde med din trollstav
och än en gång genomströmmades jag av glädje
över att Du fanns

Du lyfte din trollerihatt och hälsade mig välkommen
Tänk att jag tveksamt och darrande tog emot Dig!




Fri vers av Holm
Läst 674 gånger
Publicerad 2006-03-27 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Holm