Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L i v a v g l a s

 G l a s s k ä r v o r

G j o r d a a v i s f ö r a t t s å r a

G ö m d a i n u t i e n s j ä l s o m e n s a m s v ä v a r ö v e r v a t t n e t

K y l a

B i t t e r t r e g n ö v e r e t t f ö r s v u n n e t l i v

I s k a l l a n ä t t e r

G l a s s k ä r v o r

 

 

 

 

© by Lady M




Fri vers av LadyM
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-03-21 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM