Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill

Kom till mig
Du som vågar!
Upptäck mig
Färdas i mina tankar
Du som törs
vågar du lägga ditt öra intill mig
och lyssna
Min sorg är inte farlig
Min tår kan få landa på din kind
om du vill




Fri vers av Holm
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-03-21 22:06



Bookmark and Share


    Louise B
DEn här var jättefin. gillar den
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Holm