Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror du är anorlunda

Hur alternativ du är, visar bara sminket som du bär
Tankar som du trodde vara dina, hatet som aldrig skulle sina
Karvar och skär för du passar ju inte här
Svartlackerat hår och en polotröja för att dölja dina sår.
Bisexuell och troligtviss inte kriminell.
Men att du orkar, du som har en hjärna full av korkar.
Platåskor och skit du borde fan vara elit.
Lyssnar på musik som handlar om andras döda lik.
Att du inte fattar att alla åt dig bara skrattar
Skolkar från dina lektioner som alla andra miljoner.
Världen åt dig skrattar och det är bara du som inte fattar.




Fri vers av Qillin
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-03-22 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qillin