Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder

Önskade jag för mycket?
När du vara vackrare på mina bilder
När jag fick ditt meddelande från någon annan.
för det var aldrig du som ringde på telefonen.
Inte du på mina bilder.
Bara en människa
ett tommt skal med sköna drag
som aldrig visade ditt riktiga jag.





Fri vers av Qillin
Läst 604 gånger
Publicerad 2007-01-30 20:34



Bookmark and Share


    BaraOrd
Vem handlar den om?
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Qillin