Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi visa för varandra

Ska jag visa mina revben för dig?
Visa dig min smala kropp.

Ska vi se på våra sår?
Så vi vet hur skadan ser ut

Ska vi leka att vi är lyckliga?
Så vi kan riva ut våra ögon tillsammans

Gråta våra tårar?
Som om det hade någon betydelse.

Älska med varandra?
Utan att ha några känslor.
Krossas mot verkligheten

Så vi
inte finns kvar.




Fri vers av Qillin
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-11-29 14:28



Bookmark and Share


  Sv Is
Den var bra!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Qillin