Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borde skriva brev oftare...


Ett enkelt brev

Det hände sig en natt
jag satte mig ned och skrev
Mest bara för att
skicka någon ett brev

På ett blankt pappersark
lät jag orden sedan flöda
Ingivelsen gjorde själen stark
utan att särskilt mycket mig bemöda

Brevet adresserat
en god och gammal vän
Innehåller inget komplicerat
men det var allt för längesen\'

Det behöver heller inte vara
så mycket krångligare än så
Och vännen tacksamt svara
\"Jo tack bra, själv då?\"




Fri vers av hawkeye
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-03-22 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye