Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh våren...

Vintern rasar än bland våra stugor
man har hittat isberg uti sjön
vårens lågor slår ej ut som fugor
den har stoppats av den vita snön!
Blonda knoppar skymta ibland snåren
lågan den vi trodde brunnit ut
väcks igen av allsångs ljuva tenoren
vi som våren dansar utan slut.
För all vår
är vår vår
och alla andra mänskors vår
dit den når
vi ju går
och följer i dess spår
ny vår
är vår vår
och alla vänners vår!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-16 13:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Roligt med ny och just nu passande text...
2014-03-17

    Dan Myrbeck
Bra - sitter å trallar me!
2014-03-17

  thyra
Vårglädje med vackra ord! Fint!
2014-03-16

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt