Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att i tron bli starkare

Kärlek är en stark kraft

som med sanningen

Bildar en starkare saft

som binder samman föreningen

 

Med denna sanna trolldryck

överlever kärleken tillfällig torka

Svartsjukan ger ett behagligt fotavtryck

på att vara förälskad och korkad

 

Tillsammans klarar man av förtal

genom att alltid ärligt ge raka svar

Med åren blir denna sak vår helige Gral

svartsjukan blir förtroendets ryska kaviar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-16 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP