Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stående ställning

 

Med händerna bundna vid anklarna

 

ber jag

 

 

 

 

 

 

 

 

om mer.

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 384 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-03-17 13:29



Bookmark and Share


    Bo Malte
härligt...
2014-11-19

    ej medlem längre
Så vansinnigt starkt, och i så få ord!!! Lysande!!!
2014-03-18

    Pennstift
Gillar starkt!!
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose