Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skänker mig en evighet.

 

Vi ligger och ser på himlen tillsammans.

Du ritar bilder åt mig mellan stjärnorna.

Tryggt vilar jag mig mot ditt bröst och lyssnar på dina lugna andetag.

Dina smekningar över min rygg vaggar mig till sömns.

Och jag känner att det är din kärlek,som ger mig det eviga andetaget till ett lyckligt liv.




Fri vers av Angel of love
Läst 325 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-03-17 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Äkta kärlek när den är som bäst!Besvarad..evig lycka!!
2014-03-19

  Lars Hedlin
I en evighet skänker kärleken tröst trots avstånd och den river alla barriärer vackert ...<3
2014-03-18

    ej medlem längre
Mjuk kärleksfull poesi, fint.
2014-03-18

  Densen VIP
En dikt jag "tar med mej" att tänka på vid nästa stjärnhimmel jag ser:)
2014-03-18

    Dan Myrbeck
Alltid fina, varma texter!
Tack! :)
2014-03-18

    ej medlem längre
Vackra rader!
2014-03-18

    ej medlem längre
Romantik och kärlek på hög nivå.

2014-03-18

  erkki
Romantiskt!
2014-03-18

  AstridElisabet
en text som skänker lugn, väldigt fin!
2014-03-18

  aol
ljuvligt
2014-03-17

  Maria Sundelin VIP
Låter härligt
Kramar
2014-03-17

  ULJO
Ljuvlig läsning
2014-03-17

  M M Mannheim VIP
Ja, mycket kan man utläsa på stjärnhimlen.
2014-03-17

    ej medlem längre
Sån kärlek och värme hos er.
2014-03-17

    ej medlem längre
underbara sköna rader att läsa..
2014-03-17

    ej medlem längre
Mjuka vackra ord.

2014-03-17

  Niclas Petersson VIP
Vackert.
Gillar.
2014-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Det är så det skall vara!
2014-03-17

  stig wikman
EN LJUVLIG BILD
OM KÄRLEK
OCH
STJÄRNHIMLEN.

i love that poem.
KRAM Å APPLÅD .
2014-03-17

  louisegirl
Ljuvlig!
2014-03-17

  Fem hjärtan VIP
Underbara rader!
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love