Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag föll isär men limmade ihop mig
vi såg konsekvenserna
vi såg sanningen
vi såg hur världens förändrades

Jag föll ihop men jag reste mig igen
vi såg försvaret
vi såg fajten mellan två världar
vi såg hur de försvann

de letade efter ett hem
de fann kärleken

Jag reste mig igen och blev ihoplimmad




Fri vers av MissLurifix
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-17 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix