Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek


Vi letar och söker

Försöker att känna

Försöker att hitta den rätta

Vi vet att vi kanske blir sårade på vägen

Brända

Men om vi inte försöker kommer heller aldrig

någonting att hända

Och att aldrig få någon att älska kan även få den

starkaste att tappa bort hoppet sitt

och i sin ensamhet bara ruttna bort

och få sitt liv till ända

helt olycklig…

Kärlek!

Ken Cassel
17/3-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-17 18:33



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Ken pojken nu satte du den med GULD kant. TYCKER OM Kram
2014-03-17

  Harriette
Ja visst behöver vi kärlek....och jag försöker våga för att vinna...kram
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel