Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att planera för sin övermåtta; lite av för mycket (och det oundvikliga)


Mars; blir det bättre för det

och vad i såfall

 

man kan kalla det för anstormning
kanske bekräftelse in absurdum
egentligen mer en urdum funktion i en maskin
som en enorm ring 
runt egopålen nerkörd i mitten

 

blir det bättre för det 
blir det bättre för det

 

när mitt inte längre är mitt utan allas
när riskerat dubbelt blir hälften vunnet

man kan kalla det för att vallas för allas skull
för att faderalla omkull i en ringdans

försvunnet är syftet och lyftet
bara ännu ett steg

 

en svans på bevisen
en knorr på grisen
en slags chans att slippa ha tråkigt när man vandrar över isen

 

men blir det bättre för det
blir det bättre för det

 

ja kanske det blir kortslutning i spisen
och man lär sig till slut

att tända sin egen eld

 

inte fel nä
att hänga en liten stund på andra hakar
inte fel nä
att gnola medan stenarna slås och flagorna sprakar

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-17 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri