Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter

Du letade
varsamt
I fören
på himmelens finaste vind

Så stod du
vid relingen
sökte
när leendet mötte din kind

Med vinden
föll du
sen lycklig
och lossade himmelens tross

Av kärlek
i skimmer
så möts vi
Vad fint att du valde oss




Bunden vers (Rim) av Niklas Liljehammar
Läst 863 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-03-17 22:19



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härligt kärleksfull dikt.
2015-12-03

  Eliza-69
Fina söta rader om din lilla söta tjej
2015-01-20

  Heikki Hellman
Jag önskar dig för förliga vindar i livet. Mycket ljusa rader har du skaldat, Niklas!
2015-01-09

  Bibbi VIP
Jättefint.
2014-10-05

    ej medlem längre
Åh så fin.
2014-03-23

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt underbar
2014-03-20

  Maj-Lis VIP
Så vackert
2014-03-19

    JennieRolfsdottir
Mycket fint
2014-03-18

    ej medlem längre
Fint
2014-03-17

  mare VIP
Mycket vacker
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Liljehammar
Niklas Liljehammar