Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mars fenix och en no nej och nix, här slevar vi inte ur allmängrytan för lite förnöjelse


ödmjukt tack; men för tusan fix a fenix eller flyg och far

 

inga vingar till salu
inga tingar ett lexikon på falumål ens
vem betvingar då examplariskt sin egen idioti mitt i ögat

av en presentation 

 

en på miljon är analfabet med skrivregler som du - kan man dra en skvadron
över prärien
få orden att leva sig själv utan åblekan av att vilja kika över kanten

nähä inte det igen
visiret nedimmat på drabanten

tro det eller ej i kyrka moské och i mitten av en förgätmigej
kan man sexa sig imbecill

 

kan man sexa sig imbecill

 

borde man kunna läsa innantill tro
(spä på nu då ja spä på)

i alla fall det i rubrik och fet stil så sluta sno nu på kråset

du har mött en buffel i båset som är relativt nöjd
med att äga nyckeln till låset

häll mer bensin på flåset och sen

brinn sen ja brinn
för min eld stampar du inte på igen

 

[Buffalo; Abundance and prayers]

 

/Mor Al Tusk'nHorn - just born

 

just born

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-17 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri