Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

l'enfant terrible

 

staden vaknar
världen
jorden och havet
där hon bor

och alla människorna däri

genom trottoarerna det höga gräset
väggarna av fisknät
tittut sade barnet

och skar sin väg ut
från barndomen
utan att förlora sin hud

- men allt har ett pris

medan de blundar
de talar ett språk bortom
barnet väljer sitt

barnet talar bara med dem som sett mörkret

 




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-18 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP