Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan komma ner nu

öppna mina konstnärliga sinnen
du röda dryck
väck mina bortsprungna minnen
till liv och ryck
allt som somnat till extas
jag var en ifrågasatt person
någon alla ville ha
en krigsförande kanon
med siktet inställt på att ta
fienden kunde inte se mig
om jag fick ha
mitt leende när det begav sig
dolt i min älsklings famn
beredd på att fira skrällen
nonchalant som fan var mitt namn
då jag den livsförändrande kvällen
likt david slog goliat som för evigt andas i skam




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-18 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling